onsdag den 12. december 2012

JUL JUL JUL CROCS JUL

Hey peeps and peeperinder!

Long time no read, som man siger, hvis man er et par frejdige bloggerpiger, som vi!
Vi har gået rundt og været smarte og skrevet SRP, og vi ville gerne have skaffet nogle gæstebloggere til jer, men vi tænkte, at det var umuligt at finde nogle, der ved så meget om trends som os.Apropos trends, så er vi selvfølgelig klar med nogle til JER.
Det er vældig moderne at holde jul under sydens sol, og der er helt sikkert nogle af jer, vores skønne læsere, der har overvejet dette. Men ak, hvordan skal man klæde sig på sådan en tur? Hvad klæder din blege hud og kvabsede kropsform? Vi har svaret, og vi vil gerne dele det med jer.


Til de dejlige dage i varmen, anbefaler vi outfits som de ovenstående. CROCS all the way! HURTIGBRILLER all the way! KNICKERS half the way! BOLERO ja tak!
Som det fremgår af billedet, så er de lokale mænd tossede med denne stil, og det kan da kun være et plus. Så er der pludselig mulighed for en lille juleromance ;)


Til al den festivitas, der kommer til at foregår om aftenen (måske med din nye flirt ved din side), skal du helt klart iføre dig en lang sommerkjole - tilsat crocs selvfølgelig!

Og så ønsker vi jer selvfølgelig en fantastisk jul iført crocs - under varme himmelstrøg eller herhjemme. Der findes jo vintercrocs <3 <3 <3 <3 <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar