tirsdag den 16. august 2011

Konkurrencen!

Konkurrencen, som giver jer alle mulighed for at vinde EN HALV MILLION PINJEKERNER, går ud på, at I hver især kommer med et forslag til en ny fashion, som skal udbredes fra denne blog.

Det forslag, vi synes bedst om, kommer på bloggen sammen med manden/kvinden bag. I kan skrive jeres forslag i kommentarboksen.

Vi glæder os, og vi håber, I vil være med!

GO! GO! GO! HO! GO!

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Først kom bøllehatten, så landede de store tørklæder, dernæst blev de hip at bære det berømte køkkendame-hårbånd, og nu har turbanen sneget sig ind på siden med alle de andre. Trenden er klar: Dæk dig til, så ingen kan se dig, men stadig kan ved, at du er indbegrebet af high fashion.
  Den næste dille, som vil lægge landet ned, og gøre alle fashion-bloggere endnu mere chick er klar: Masker
  (For mere information tjek billede)
  Ps. Jeg har aldrig vundet noget og er virkelig pjattet med pinjekerner

  SvarSlet
 4. vi elsker vel alle de der tyskere, selv de dårlig af dem og især dem fra Bayern! -De er da bare for kære<3<3<3 jeg foreslår at vi alle burde rende rundt i lederhosen og dirndlkjoler.. Se bare den her dude-> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1649091354702&set=t.1459512512&type=1&theater <-han er da bare fashion !! Det ville sætte lidt feststemningen i det danske gadebilled (: + vi må ikke glemme at huske øl og dansktopmusik som accessories til outfittet(:

  xoxo (küsse und umarmungen, küsse umd umarmungen) Alma (:(:

  SvarSlet