torsdag den 24. februar 2011

Ceci n'est pas une pivePIBER!!! Piber er SMOKING HOT, mine damer og herrer. Dette er the lastest news from the fashion world: Piber, piber, piber. Den er hip, den er organisk, og så er det et tidsløst design.

Køb den i en farve, der udtrykker dig bedst. Uanset om du er til pop eller klassisk, så bør piben være din tro følgesvend. Det er ikke længere kun for bedstefædre. Se bare på disse smukke, unge mænd, der har gjort piben til deres egen. Det er da fashion, så det batter!Et af de store modeikoner indenfor piber var Arne Jacobsen. Den gæve, danske designer, der stod bag et væld af stole, vidste, hvad det handlede om! Han kørte pibestilen som ingen andre, og det elsker vi ham for. Han havde i det hele taget upåklagelig stil, se bare billedet!


Hvis man som kvinde ikke føler sig parat til den helt store omgang pibe, har vi her et alternativ. Pibesmykker! Denne smukke pibehalskæde er lavet af elfenben eller plastik eller noget i den stil. Den er flot, ikke?

OG SÅ VIL VI LIGE GØRE OPMÆRKSOM PÅ DET FAKTUM, AT INGEN AF PERSONERNE PÅ VORES BILLEDER RENT FAKTISK RYGER. VI VIL IKKE HAVE, AT I SKAL RYGE, I SKAL BARE SE SEJE UD MED EN PIBE I HÅNDEN. Rygning er noget skidt.

Fortsat god pibedag!

4 kommentarer:

 1. I LOVE IT! SO FASHION IT HURTS! I har bare styr på det nye. :)

  SvarSlet
 2. pff..
  Når i finder på noget vildt med kransekage, så får i en highfive.

  SvarSlet
 3. Men du kan jo ikke lide kransekage, Anders?

  SvarSlet
 4. Fuck, hvor er det bare fucking fantastisk. Fucking godt fucking spottet.

  SvarSlet